SPORT 15 decembrie 2013

Cupa de Crăciun la Gimnastică – ediţia a IV-a

de Székely Emőke | 1109 vizualizări

gimnastica fete 2013

În sala de gimnastică a Liceului „Mikes Kelemen” din Sfântu Gheorghe s-a desfăşurat sâmbătă ediţia a IV-a a Cupei de Crăciun la Gimnastică, organizată de Şcoala de Gimnastică „Botoş Liviu” în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna şi Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe.

La concurs au participat peste 60 de copii de la Clubul Sportiv Şcolar Braşov, Şcoala Generală Gödri Ferenc din Sfântu Gheorghe şi Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe.

Rezultatele concursului individual compus masculin: locul I – Nagy Zoltán, locul II – Szabó Balázs, locul III – Deák Benedek, toţi de la CSM Sfântu Gheorghe. La gimnastică artistică feminină individual compus podiumul a fost ocupat astfel: locul I – Szabó Eszter, locul II – Földes Timea, locul III – Pop Anamaria, toate de la CSM Sfântu Gheorghe.

„Este o bucurie deosebită pentru noi că am reuşit să ajungem la cea de-a a patra ediţie a Cupei de Crăciun la Gimnastică, sperăm să putem păstra tradiţia şi în anii următori, iar copiii să fie în continuare la fel de motivaţi. Este o bucurie aparte şi pentru copii, ca alături de cadourile primite de la Moş Crăciun să poată dărui şi ei, la rândul lor, un cadou părinţilor, constând într-o medalie la concursul de gimnastică, putând să îşi arate în acest fel recunoştinţa faţă de efortul şi susţinerea oferite de părinţi de-a lungul întregului an, care este pe punctul de a se încheia” – a declarat antrenorul Liviu Botoș.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.