ACTUALITATE 20 ianuarie 2014

Planuri de viitor la Dietrich Bock & Partner

de Monica Vrânceanu | 1151 vizualizări

Urs-Stefan Kinting

Jorg Bauersachs

 

Conducerea Grupului de firme Dr. Dietrich Bock & Partner, prezent în industria  covăsneană a confecțiilor de ani buni, a inițiat o nouă viziune și dinamică, prin extinderea Consiliului de Administrație. Directorul Dietrich Bock este cel care a completat Consiliul de Administraţie și a inițiat schimbarea generaţiei în companie, primind sprijinul a doi noi directori – Urs-Stefan Kinting și Jörg Bauersachs.

Dietrich Bock a declarat că Urs-Stefan Kinting este expert în domeniul industriei textile, fiind numit recent Director General al grupului de firme Dr. Dietrich Bock & Partner. Poziția îi aduce responsabilitate pentru vânzări și marketing, urmând ca din 2015 Kinting să devină unul dintre partenerii de afaceri și să preia conducerea Grupului de la Dietrich Bock. La rândul său, Jörg Bauersachs dispune de o experiență largă în industria textilă, aderând la  Consiliul de Administraţie al Grupului în funcția de Director Operațiuni. Astfel, Bauersachs urmează să preia o parte importantă a sarcinilor și responsabilităților ce-i aparțin lui Dietrich Bock, fiind responsabil cu partea operațională a afacerii, inclusiv partea de achiziţii, lanţul de aprovizionare și conducerea tuturor unităților de producție din cadrul grupului.

„Grupul a crescut de-a lungul ultimilor ani datorită încrederii și siguranţei clienților în excelența noastră de producţie. În scopul de a asigura creșterea în continuare a grupului, ne-am extins recent Consiliul de Administraţie și am primit un sprijin valoros din partea noilor directori, Urs-Stefan Kinting și Jörg Bauersachs. (…) Valorile adânci de tradiție a acestei întreprinderi de familie vor fi promovate şi susţinute în acest mod, stimulând creșterea viitoare a firmelor din cadrul grupului Dr. Dietrich Bock & Partner și în viitor”, a spus Dr. Dietrich Bock, precizând că va rămâne în cadrul companiei încă cel puțin doi ani, dorind să asigure astfel o perioadă de tranziție.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.