ACTUALITATE 4 februarie 2014

Accident mortal la Dalnic

de Covasna Media | 846 vizualizări

Update: Unul dintre pasagerii răniți, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a decedat, iar cei doi șoferi implicați în accident, precum și alți doi pasageri din autoturism au fost răniți grav. Este vorba de patru bărbați, cu vârste între 25 și 38 de ani.

„În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din comuna Dalnic, în timp ce conducea un autoturism din direcţia municipiului Târgu Secuiesc către Braşov, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care circula regulamentar din sensul opus. Ambilor conducători auto li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Datorită evenimentului circulaţia în zonă a fost blocată aproximativ două ore şi jumătate, până în jurul orei 23:00 când traficul rutier a fost reluat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

________________________________________________________

Circulația a fost închisă marţi seară pe drumul E574, în dreptul localității Dalnic din judeţul Covasna din cauza unui accident rutier ce a avut loc în jurul orei 20:30. Cinci persoane au fost rănite, din care una este în stare mai gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, în accident au fost implicate două vehicule, un autoturism și o autoutilitară, care se pare că s-au ciocnit frontal. „Ambele vehicule sunt înmatriculate în județul Covasna, în autoutilitară se aflau 5 persoane, iar în autoturism 3. În urma accidentului 5 persoane au fost rănite, din care una a fost încarcerată. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD de la ISU Covasna, un alt echipaj SMURD cu medic, venit de la Brașov, precum și trei ambulanțe” – ne-a declarat Marius Tolvaj.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.