ACTUALITATE 23 februarie 2014

Centru de wellness la Balvanyos

de Székely Emőke | 647 vizualizări

Printr-un proiect european, Hotelul Grand de la Balvanyos ridică standardele în materie de oferte de turism, întrucât în spatele hotelului se construiește un centru de wellness modern. Proprietarul Szarvadi Loránd spune că lucrările au început în toamna anului trecut, iar potrivit planului accesul către centrul de wellness se va face direct din hotel printr-un hol ce va lega cele două construcții.

„Actualul hotel de patru stele va fi legat de centrul de wellness printr-un hol, așadar oaspeții vor putea merge să se relaxeze chiar și în halat de baie. Amplasamentul de 2.000 de mp este compus din două părți. Vor fi în total şapte piscine în care oaspeții se vor putea relaxa în apă de 32-38 de grade, dar vom avea și saună, salină, salon de fitness, sală de sport și centru de aromaterapie, iar pe acoperișul construcției va fi un teren de minigolf” – a declarat Szarvadi Loránd.

Licitația pentru construcție a fost câștigată de o firmă din Miercurea Ciuc, care până la venirea iernii a lucrat la fundația clădirii, apoi de la începutul lunii februarie a reluat lucrările, așadar este foarte posibil ca totul să fie terminat până în mai 2015.

Valoarea proiectului realizat prin Programul Operațional Regional este de 10.779.513 lei plus TVA, din care 57% este suportat de Uniunea Europeană.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.