ACTUALITATE 3 martie 2014

Weekend cu două accidente în județ

de Székely Emőke | 440 vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute polițiștii s-au deplasat la două accidente care s-au petrecut la Sfântu Gheorghe, respectiv Tinoasa, dar au dat și de un bărbat care a provocat joi un accident la Căpeni, după care a părăsit locul accidentului.

Vineri după masa o șoferiță în vârstă de 28 de ani a lovit o bătrână la Sfântu Gheorghe, după ce aceasta din urmă a vrut să traverseze strada pe trecerea de pietoni.

„Victima a fost transportată la spital de către conducătoarea auto, cele două persoane fiind identificate în incinta unităţii medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. De asemenea, acesteia i s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Duminică s-a produs un alt accident rutier, de această dată la Tinoasa, unde o șoferiță în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit de pe carosabil. „Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătoarei auto, precum şi a două minore în vârstă de 3 şi 10 ani, ambele pasagere în autovehicul. Cele trei au fost transportate la Spitalul Municipal din Târgu Secuiesc în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestora. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ, după care i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă” – spune purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna.

De asemenea, polițiștii au reușit să identifice un șofer care a provocat un accident joi la Căpeni. Acesta s-a ciocnit frontal cu o mașină care circula regulamentar, iar din accident a rezultat rănirea ușoară a trei persoane. Polițiștii spun că l-au identificat vineri pe bărbatul în vârstă de 37 de ani, acesta și-a recunoscut fapta și este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.