ACTUALITATE 10 martie 2014

Încă un pieton lovit de mașină

de Székely Emőke | 593 vizualizări

Accidentele în care sunt implicaţi pietonii par a nu se mai sfârși la Sfântu Gheorghe. În urmă cu doar câteva zile o fetiță a fost accidentată după ce a vrut să traverseze strada prin loc nepermis și fără a se asigura, pentru ca joi seara un bărbat de 37 de ani să fie accidentat grav de un șofer. Pietonul a vrut să traverseze strada regulamentar, prin loc marcat corespunzător, însă un șofer de 69 de ani nu i-a acordat prioritate.

„În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean din municipiu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
eu, 10 martie 2014
Politia boschetara in loc sa stea in boscheti mai bine ar face demersuri pentru a pune oprirea interzisa la 5-10m de trecerile de pietoni ca sunt foarte multi care de pe trotuar sar direct pe trecere citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.