ACTUALITATE 26 martie 2014

Curățenie de primăvară la Târgu Secuiesc

de Székely Emőke | 458 vizualizări

Locuitorii din Târgu Secuiesc pot scăpa de mobila veche, hainele nefolosite sau orice alte deșeuri depozitate în casă la acest sfârșit de săptămână, când societatea de salubrizare din localitate în parteneriat cu Asociația „Zöld Nap” organizează o acțiune de curățenie generală.

Astfel, vineri între orele 10-17 locuitorii orașului sunt rugați să așeze obiectele casnice (electronice, electrocasnice, mobilă, unelte, excepție făcând molozul și alte deșeuri rezultate din construcții) sau mobila nefolosită lângă tomberoane.

De asemenea, în zilele de 28 și 29 martie în oraș vor funcționa și două „insule verzi”, una va fi amenajată în fața stadionului din oraș, iar cealaltă în centru. Aici se pot preda deșeuri reciclabile, iar valoarea lor va fi scăzută din factura de salubrizare: hârtie, PET-uri, deșeuri electronice și electrocasnice, sticlă.

„Locuitorii din Târgu Secuiesc dau dovadă de simț civic, am fost contactați de mai multe ori și ni s-a cerut ajutorul pentru a transporta obiecte mai voluminoase. Mașinile noastre sunt zilnic pe teren, iar pentru transportul mobilei sau al obiectelor mai mari oamenii ne pot contacta la numerele de telefon 0722510182 sau 0728203308” – a declarat directorul firmei de salubrizare GospCom, Zonda Balázs.

Organizatorii acțiunii din acest weekend spun că în cazul în care evenimentul va avea succes, vor mai organiza un sfârșit de săptămână dedicat curățeniei generale înainte de Paști.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.