ACTUALITATE 3 aprilie 2014

Proiectul Şcoala Altfel „Să ştii mai multe, să fii mai bun”

de Covasna Media | 891 vizualizări

Luni va avea loc un concurs de cros pentru elevii din Sfântu Gheorghe

Proiectul intitulat „Şcoala Altfel”, care se derulează în fiecare an în prima săptămână a lunii aprilie, reprezintă o bună ocazie pentru elevii de toate vârstele în sensul lărgirii orizontului de cunoaştere în ceea ce priveşte aspectele vieţii cotidiene. Ca în fiecare an, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna se vor implica în mod activ, conform competenţelor legale, în organizarea şi desfăşurarea de activităţi informativ – preventive, demonstraţii practice şi competiţii sportive, în baza solicitărilor primite din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a unităţilor de învăţământ.

Astfel, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Centrul de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna vor organiza luni, 7 aprilie, un concurs de cros intitulat „Sportul contra droguri”, la care sunt aşteptaţi să participe peste 500 de elevi din Mun. Sf. Gheorghe. Crosul se va desfăşura începând cu ora 11.00, în vecinătatea drumului care conduce spre staţiunea Şugaş Băi.

În cadrul activităţilor care se vor desfăşura în zilele următoare vor avea loc expuneri în ceea ce priveşte promovarea profesiei de poliţist, prin prezentarea ofertei educaţionale a unităţilor de învăţământ din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, demonstraţii practice, prezentarea tehnicii din dotare.

Un loc important îl vor ocupa expunerile şi prezentările care vor viza educaţia rutieră a elevilor sau care vor face referire la siguranţa propriei persoane sau a bunurilor proprii. Aceste activităţi urmăresc faptul ca elevii să cunoască modul de comportament în diverse situaţii care le pot afecta siguranţa sau integritatea corporală.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.