ACTUALITATE 6 aprilie 2014

Radare în cascadă pe drumurile din județul Covasna

de Székely Emőke | 453 vizualizări

51 de şoferi au fost prinşi după ce au încălcat limita legală de viteză

Analiza IPJ Covasna arată că una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave o reprezintă nerespectarea regimului legal de viteză, sub cele două forme, şi anume viteza nelegală şi viteza neadaptată condiţiilor de drum. În acest context, poliţiştii rutieri covăsneni au organizat şi desfăşurat recent o acţiune pe linia impunerii respectării normelor legale prin prezenţa activă în teren a poliţiştilor, dar şi creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice din judeţ.

„Acţiunea s-a desfăşurat prin amplasarea în sistem „cascadă”, pe reţeaua de drumuri naţionale din judeţ, a unui număr de nouă echipamente radar din dotarea poliţiei rutiere Covasna. Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au depistat 51 de conducători auto care au încălcat limita legală de viteză pe categoria de drum pe care se deplasau. În urma constatărilor din teren, poliţiştii rutieri au reţinut două permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Buzsi Andrea.

O altă acțiune a polițiștilor va avea loc luni, de această dată controalele îi vizează pe șoferii care transportă marfă și persoane.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.