ACTUALITATE 7 aprilie 2014

Două persoane din Tinoasa au murit într-un accident teribil

de Székely Emőke | 891 vizualizări

Doi bărbați din Tinoasa, tată și fiu, au pierit într-un accident de circulație după ce s-au răsturnat cu mașina într-o prăpastie în apropiere de comuna Greșu, județul Vrancea. Cei doi mergeau la Tulnici, unde urmau să vândă cartofi, însă pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum s-au răsturnat într-o prăpastie și au murit pe loc.

Polițiștii din Vrancea spun că mașina a derapat într-o curbă, pentru că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, tânărul de 27 de ani care conducea mașina a fost proiectat prin parbriz, iar tatăl lui în vârstă de 57 de ani a rămas prins printre fiarele contorsionate, iar medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva nici pe el, nici pe fiul lui.

Potrivit jurnaliștilor de la Székely Hírmondó, familia a mai fost lovită de o tragedie în anul 1997, când fiul în vârstă de 16 ani al familiei a fost lovit în cap de un obiect pirotehnic (foc de artificii neexplodat) și a suferit răni grave, iar medicii de la Brașov nu i-au mai putut salva viața.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
costy, 9 aprilie 2014
CONDOLEANTE FAMILIEI DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.