ACTUALITATE 14 aprilie 2014

Din suflet pentru suflet

de Covasna Media | 489 vizualizări

Cuvintele acestea calde au călăuzit gestul micuților de la Grădinița nr. 6 – grupa „Dumbrava minunată” din Sfântu Gheorghe, care în ziua de 10 aprilie au fost oaspeții copiilor de la Școala Gimnazială Specială din Sfântu Gheorghe.

În cadrul unui parteneriat încheiat între cele două instituții educaționale, copiii au pregătit împreună, și mici și mari, frumoase decorațiuni specifice sărbătorilor pascale, au vizitat școala, au cântat și au dansat pe ritmuri de voioșie și bună dispoziție.

La activitatea organizată au participat și alți invitați, precum copiii de la grupa specială din cadrul Grădiniței „Arvacska” și 10 copii de la Școala Gimnazială Specială Structura Olteni.

În finalul frumoasei întâlniri, „iepurașul” a împărțit tuturor copiilor jucării și hăinuțe provenite din donațiile unor oameni de suflet (Grădinița nr. 6). Surpriza a fost și mai mare când au sosit și jucăriile și hăinuțele pentru copii din partea Asociației de Tineret „Ecou”, din Sfântu Gheorghe.

Mulţumim pe această cale tuturor celor care prin gestul lor s-au gândit la sufletele copiilor dornici de dragoste și înțelegere.

Lumina sfântă a Învierii să vă aducă tuturor pace și bucurie în suflete, credință și bunăstare și multe ouă roșii!

Hristos a înviat!

Prof. Herta Pethő

Școala Gimnazială Specială Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.