ACTUALITATE 15 aprilie 2014

Elevii din Sfântu Gheorghe, în vizită la Căminul de Bătrâni

de Covasna Media | 671 vizualizări

Copii la Caminul de batrani aprilie 2014 - 02

Programele de motivare a vârstnicilor la o viață mai activă au ca obiectiv printre altele şi oferirea alternativelor referitoare la interrelaționarea între generații, cum ar fi discuții regulate despre teme care vizează problematica vârstnicilor, întâlniri între generații, realizarea relațiilor comunitare, organizarea programelor care au ca scop coeziunea grupurilor, vizionarea spectacolelor teatrale, organizarea excursiilor, activități de club, programe interactive, organizarea programelor manual artistice.

În consecință, motivarea vârstnicilor pentru o viață mai activă este foartă importantă, motiv pentru care Căminul Zathureczky Berta Otthon din Sfântu Gheorghe a întâmpinat cu drag inițiativa elevilor din cadrul programului „Școala altfel”.

Elevii clasei a IV-a din cadrul Școlii Generale „Váradi József” au prezentat săptămâna trecută un spectacol de neuitat cu titlul „Hócsúnyácska és a 12 törpince”, conduși de învățătoarea Domokos Zsuzsanna.

Vinerea trecută, elevii din Colegiul Național „Mihai Viteazul” au vizitat beneficiarii Căminului Zathureczky Berta Otthon, prezentând un spectacol cu melodii și versuri de autori din literatura universală și compozitori renumiți. Elevii au fost conduși de profesoarele Elena Suncă, Török Adél, Kanyo Elena și Florentina Dumitrașcu.

Vârstnicii au primit daruri, cozonaci și flori. Acest act de caritate a fost sponsorizat de către Sc Comat Industrial Srl.

Sfârșitul de săptămână a fost colorat de vizita, spectacolul și cadourile celor mai mici voluntari de la Serviciul de Ajutor Maltez.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.