ACTUALITATE 22 aprilie 2014

Paște trist pentru trei familii din judeţ: un bebeluş și doi adulți au murit

de Székely Emőke | 583 vizualizări

Un bebeluş de doar 5 luni, o femeie de 47 de ani și un bărbat de 73 de ani au fost găsiți fără suflare de rude în ultimele zile. În niciunul dintre cazuri nu sunt suspiciuni, cauzele exacte ale deceselor urmând să fie stabilite de medicii legiști.

Sâmbătă dimineața o femeie din Doboșeni anunța la 112 că și-a găsit bebelușul în vârstă de 5 luni fără suflare. Polițiștii spun că pe trupul copilului nu erau urme de violență, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală.

În aceeași zi o femeie de 47 de ani a fost găsită decedată la Sita Buzăului. Aceasta căzuse în șanțul de la marginea drumului și a fost zărită de o altă femeie care a anunțat autoritățile. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, dar în ciuda manevrelor de resuscitare femeia nu a putut fi salvată.

Luni dimineața un bătrân din Brăduț a sfârșit tragic după ce încerca să își repare mașina. Polițiștii spun că bătrânul a fost găsit de fiul acestuia sub mașină, iar din cercetări au stabilit că acesta, în timp ce repara mașina cuplată în treapta 1 de viteză a fost prins de autoturismul care pornise.

În toate cele trei cazuri polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact cauzele și împrejurările acestor decese, însă au precizat că nu sunt suspiciuni în niciunul dintre ele.

În ceea ce privește alte evenimente neplăcute petrecute de Paști, șeful IPJ Covasna, cms. șef Ion Popa, spune că măsurile luate au fost eficiente pentru că nu au avut loc incidente majore. „Am avut sărbători liniștite, fără evenimente ieșite din comun. Au fost câteva cazuri de loviri, amenințări, dar acestea se petrec mereu, nu doar de sărbători. Măsurile luate de noi, și anume asigurarea de ordine publică la biserici și mănăstiri au dat rezultate, ceea ce ne bucură” – a declarat Ion Popa.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.