ACTUALITATE 23 aprilie 2014

Turismul covăsnean promovat la Chișinău

de Covasna Media | 483 vizualizări

În acest an, Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în judeţul Covasna a participat pentru a treia oară, în calitate de expozant, la Târgul Internațional de Turism intitulat „Tourism. Leisure. Hotels 2014”, desfăşurat în perioada 10–13 aprilie, la Chișinău.

Oferta turistică a regiunilor Trei Scaune şi Ținutul Sării a fost prezentată la standul României, amenajat în Centrul Internaţional de Expoziţii Moldexpo, fiind expuse cataloage şi hărţi care prezintă judeţul Covasna, precum şi ofertele concrete şi materialele publicitare ale operatorilor turistici.

Kopacz Zsuzsa, colaboratoarea Asociaţiei pentru Dezvoltarea Turismului în judeţul Covasna, a relatat că, în ciuda vremii nefavorabile, târgul de turism s-a bucurat de un real succes în cadrul vizitatorilor, pe parcursul celor patru zile standul fiind vizitat de reprezentanţii numeroaselor agenţii de turism şi persoane fizice. „Agenții de turism au venit în căutarea unor noi parteneri de afaceri şi au fost interesaţi de noi destinaţii şi oferte turistice. Persoanele fizice care au vizitat standul au căutat mai ales pachete de wellness şi de vacanţă şi tururi organizate, dar au fost interesaţi şi de turismul rural şi turismul activ. Cerinţele au fost, în mare parte, pentru servicii de nivel înalt şi calitate superioară. Printre expozanţii standului României s-au numărat reprezentanţi ai unor societăţi hoteliere şi asociaţii ce desfășoară activități în domeniul turismului din diferite zone ale ţării – Bucovina, Iaşi, Sovata şi Târgu Mureş – precum şi numeroşi turoperatori.” Potrivit lui Kopacz Zsuzsa, rezultatele acţiunii de promovare desfăşurată la Chişinău se vor concretiza în timp, dar din punct de vedere al prezenţei lor la târg şi al interesului manifestat de către vizitatori, aceasta poate fi interpretată pozitiv. Kopacz Zsuzsa şi-a manifestat speranţa că în perioada ce urmează va creşte numărul turiştilor care ne vizitează şi ca un efect al faptului că, începând cu 28 aprilie, cetăţenii moldoveni vor putea călători fără vize în România.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.