ACTUALITATE 25 aprilie 2014

Concurs foto „Curtea şcolii – refugiu verde pentru elevi”

de Covasna Media | 467 vizualizări

Afis_concurs foto_Curtea Scolii

În lunile aprilie – mai 2014, în municipiul Sfântu Gheorghe se desfăşoară Proiectul judeţean „Natura – partenerul nostru pe viaţă”, proiect organizat de Asociaţia Cultural Ştiinţifică „Carpaţii Răsăriteni” (ACSCR) în parteneriat cu Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna, Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Palatul Copiilor Sf. Gheorghe şi cu sprijinul financiar al Consiliului Local al Municipiului Sf. Gheorghe.

Scopul principal al proiectului este educarea tinerilor în spiritul protejării mediului înconjurător, aceştia fiind încurajaţi să se implice direct şi responsabil, în acţiuni de prevenire a poluării mediului înconjurător.

Proiectul cuprinde concursuri tematice şi întâlniri publice adresate tinerilor din judeţul Covasna.

Concursul foto „Curtea şcolii – refugiu verde pentru elevi” face parte din proiect şi se adresează şcolilor gimnaziale şi liceale din Judeţul Covasna.

Pentru a participa, fotografiile realizate la nivelul fiecărei şcoli trebuie trimise în format electronic la adresa benedek_orsolya@yahoo.com, împreună cu formularul de înscriere, până la data de 15 mai. Se pot înscrie la concurs şi fotografii realizate în anii anteriori. Toate fotografiile trebuie să respecte strict tema de concurs. Fiecare şcoală poate participa la concurs cu maxim 5 fotografii.

Organizatorii vor premia autorii celor mai bune fotografii, care vor fi expuse la finalul proiectului în cadrul unei expoziţii la sediul Palatului Copiilor din Sf. Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.