ACTUALITATE 25 aprilie 2014

Ziua Forţelor Terestre şi Ziua Veteranilor de Război sărbătorite în Garnizoana Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 665 vizualizări

Ziua fortelor terestre defilare aprilie 2014 03Ziua fortelor terestre defilare aprilie 2014 02

Ca de fiecare dată, şi în acest an „Ziua Forţelor Terestre” şi „Ziua Veteranilor de Război” au fost cinstite aşa cum se cuvine în garnizoana Sfântu Gheorghe, unde îşi are locaţia Batalionul 22 Vânători de Munte „Cireşoaia” al Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”.

Cu această ocazie, la sediul Batalionului 22 Vânători de Munte „Cireşoaia” s-a desfăşurat miercuri un ceremonial militar şi religios cu depuneri de coroane la troiţa ridicată în incinta unităţii.

În cadrul evenimentului au rostit alocuţiuni comandantul garnizoanei colonel Vasile Cristea, preşedintele A.N.V.V.R. Covasna colonel (r) Ioachim Grigorescu şi prefectul judeţului Covasna Marius Popica.

Tot personalul a fost cuprins de febra activităţilor desfăşurate. Efortul a fost unul imens, iar tot personalul s-a implicat pentru reuşita evenimentului. Militarii îşi doresc să demonstreze că pot juca un rol activ în viaţa publică a urbei, că sunt aici pentru a oferi încredere, siguranţă şi prestigiu. În acest sens se fac eforturi ca populaţia civilă şi personalităţile marcante ale judeţului să participe la ceremoniile militare ce se organizează la nivelul garnizoanei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.