ACTUALITATE 14 mai 2014

Conducerea Spitalului Judeţean, nemulţumită că taximetriştii şi alţi şoferi blochează accesul ambulanţelor

de Agerpres | 489 vizualizări

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe este nemulţumită că taximetriştii, dar şi alţi conducători auto parchează în mod repetat în faţa porţilor instituţiei, blocând singura cale de acces a ambulanţelor, solicitând tuturor şoferilor să dea dovadă de responsabilitate.

Directorul instituţiei, Nagy-András Róbert, a declarat că deşi în apropiere de SJU, la nici 200 de metri, există o parcare largă, foarte mulţi şoferi opresc maşinile chiar în poarta spitalului pentru a folosi bancomatul existent aici.

„Pentru autospecialele SMURD şi ambulanţe, momentan, această poartă reprezintă singura cale de acces în incinta instituţiei şi blocarea acesteia poate avea consecinţe grave, chiar pierderi de vieţi omeneşti”, a declarat Nagy-András Róbert.

Potrivit acestuia, de-a lungul timpului s-au înregistrat repetate plângeri din partea Serviciului de Ambulanţă în legătură cu comportamentul unor conducători auto, care le-au adresat inclusiv cuvinte şi gesturi obscene atunci când i-au admonestat.

Conducerea Spitalului este decisă să ia măsuri drastice pe viitor împotriva celor care vor parca neregulamentar şi vor bloca accesul în incintă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.