ACTUALITATE 18 mai 2014

O nouă generație de absolvenți a părăsit băncile UBB Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 590 vizualizări

Peste 100 de absolvenți au pășit emoționați vineri pe treptele Extensiei Sfântu Gheorghe a Universității „Babeș-Bolyai”. Părinții, bunicii, prietenii și profesorii le-au fost alături și le-au urat succes tinerilor pe care îi așteaptă examene grele.

Ceremonia a fost deschisă de directorul interimar al Extensiei Universitare „Babeș-Bolyai”, dr. Fosztó Mónika. Aceasta le-a spus tinerilor absolvenți că universitatea le-a oferit în anii de studiu un cadru unde s-au simțit bine. „Dragi absolvenți, ați avut ocazia să învățați, să vă simțiți bine. Sper că veți păși mai departe cu bagajul de cunoștințe acumulat aici, dar și atitudinea față de muncă și științe” – a spus dr. Fosztó Mónika în discursul său.

Subprefectul județului Covasna, Georgeta Gheorghiu, i-a îndemnat pe absolvenți să fie călăuziți de cele trei valori fundamentale ale omului: adevărul, binele și frumosul. „Cu toții ne bucurăm pentru voi, dragi absolvenți, că ați reușit să faceți acest pas important în cariera voastră. Să aveți încredere în voi și să fiți convinși că tot ceea ce ați realizat înseamnă enorm de mult, și acest lucru trebuie să vă dea încredere pentru viitor. Luați cu voi tot ce ați învățat în acest timp și nu uitați că porțile almei mater vă rămân deschise” – a spus în discursul său subprefectul.

Viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Sztakics Éva, i-a felicitat pe absolvenți și le-a spus că diploma obținută este doar un obiect, iar succesul pe mai departe depinde de fiecare absolvent în parte. „Vă felicit pentru faptul că ați decis să vă continuați studiile, ați crezut în învățătură și după terminarea liceului. Cunoștințele și diploma obținută sunt însă doar un obiect, o oportunitate pentru viitor. Aveți nevoie de multă experiență și multă muncă pentru ca munca investită în toți acești ani să aducă roadele dorite” – a spus viceprimarul.

Directorul Departamentului Administrarea Afacerilor Sfântu Gheorghe din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, dr. Laura Olteanu, a vorbit despre realizările UBB Sfântu Gheorghe din ultimii ani, iar ceremonia a fost încheiată cu un moment artistic oferit de  Sebestyén Lázár Enikő și Herbert Zsolt, după care absolvenților li s-au acordat diplomele de absolvire.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 19 mai 2014
Realizarile Extensiei: diplome pe banda rulanta... pentru viitorii angajati la Autoliv, la banda.... Ca, ce altceva sa faci cu diploma de la Extensia lu' peste, stiu absolventii ei ca in afara de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.