SPORT 17 iunie 2014

Rezultate „Cupa Buzaielor la Baschet” – Ediţia a V-a

de Covasna Media | 591 vizualizări

Vinerea trecută, în Sala de Sport „Valeriu Bularca” din Întorsura Buzăului, a avut loc Cupa Buzaielor la Baschet, ediţia a V-a, proiect sportiv organizat de Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană Pentru Tineret şi Sport Covasna, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna şi Primăria Întorsura Buzăului.

Scopul proiectului a fost acela de sprijinire şi promovare a alternativelor de petrecere a timpului liber în mod sănătos, în rândul comunităţii locale din oraşul Întorsura Buzăului. La această ediţie s-au înscris 4 echipe de baschet amator, după cum urmează: Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului (A.S. Ciucaş), Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe (MNCR), Societatea Comercială Azurii (S.C. Azurii) şi Apemin Biborţeni Team (Biborţeni).

În cadrul competiţiei, s-au jucat 4 meciuri care s-au finalizat cu următoarele punctaje:

1. MNCR - S.C. Azurii 58 - 36

2. A.S. Ciucaş – Biborţeni 62 - 23

3. Biborţeni - S.C. Azurii 31 – 12 (finala mică)

4. A.S. Ciucaş – MNCR 28 – 46 (finala mare)

În urma derulării meciurilor, s-a stabilit următorul clasament: 1. MNCR, 2. A.S. Ciucaş, 3. Biborţeni, 4. S.C. Azurii

Competiţia sportivă Cupa Buzaielor la Baschet, Ediţia a V - a, de la Întorsura Buzăului a fost un bun prilej pentru tinerii din cadrul comunităţii locale de a se implica în activităţile de petrecere a timpului liber în mod sănătos promovate de organizatori. Organizatorii au oferit echipelor participante în cadrul festivităţii de premiere, cupe şi diplome de participare.

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului

Preşedinte Constantin Iagăr 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.