ACTUALITATE 29 iunie 2014

Cheia succesului: promptitudine, calitate și prețuri corecte

de Székely Emőke | 833 vizualizări

În ciuda crizei, MIDA Sfântu Gheorghe se dezvoltă de la an la an

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de existență a reprezentanței auto MIDA și 10 ani de la lansarea primului model Logan al Dacia. Firma din Sfântu Gheorghe, care este reprezentanța Dacia, Renault și Nissan, este așadar în dublă sărbătoare, iar momentul a fost marcat și la sfârșitul săptămânii trecute prin Zilele Porților Deschise.

20 de ani de MIDA, 10 ani de Logan

Capacitatea Dacia atât la uzinele din România, cât și la cele din alte țări din lume este în plin, pe plan european Dacia fiind una dintre puținele mărci care câștigă cotă de piață în țări cu tradiție, cum ar fi Italia, Franța, Germania, Portugalia, mai nou și în Anglia. În aceste țări se comercializează în jur de 80% din producția uzinei Dacia, și ca și un succes, anul acesta modelul Logan împlinește 10 ani. În această idee a fost lansată o serie limitată care se va termina într-un timp scurt, fiind vorba de doar 2.000 de bucăți.

Din punct de vedere al motorizării există două versiuni – 1,2, respectiv 1,5 dci, au un sistem de climă automat, elemente de design atât la exterior, cât și la interior, este personalizat cu emblemă pe aripa spate.

„Ne bucurăm de succesul Logan și suntem mândri că și firma noastră împlinește anul acest 20 de ani de când funcționează în acest profil. Acesta este un eveniment atât pentru grup, cât și pentru compania noastră, suntem așadar la ceas de dublă sărbătoare” – ne-a declarat directorul executiv MIDA, Daniel Crăciun.

Daniel Crăciun, directorul MIDA

Creșteri în vremui grele

Acesta spune că în ciuda faptului că anii de criză nu s-au terminat, firma pe care o conduce a înregistrat creșteri pe toate segmentele de activitate. „Având în vedere faptul că încă nu s-a terminat criza, noi suntem optimiști pentru că numărul de clienți anul acesta a fost într-o ușoară creștere față de anii trecuți, așadar vedem interes mai ales din partea companiilor care au reușit să treacă de criză şi au început să cumpere flote de mașini, cât și la persoane fizice, atât la gama Dacia, cât și la Renault și la Nissan. Pe partea activității de service avem o ușoară creștere, numărul clienților care vizitează service-ul nostru din Sfântu Gheorghe este în creștere, mai ales clienții care au fost o dată, putem zice că au început să devină loiali, revin datorită faptului că au găsit servicii prompte, de calitate și la preț accesibil. Oferim diverse pachete și diverse promoții la toată gama de reparații la prețuri promoționale. Grupul nostru a lansat noi produse care se numesc piese și subansamble gama Motrio, care sunt la preț foarte accesibil și sunt produse de către constructor” – ne-a declarat Daniel Crăciun.

Gamă variată de servicii și extindere de personal

Cei de la MIDA pun accent pe calitate atât în ceea ce privește produsele și serviciile oferite, cât și pe calitatea personalului. Și pentru că din ce în ce mai multe persoane aleg să își încredințeze mașina pe mâna specialiștilor de la această firmă, Daniel Crăciun spune că în perioada următoare dorește să angajeze doi specialiști, un mecanic auto și un consultant de service. E bine de știut și faptul că la MIDA găsiți și serviciu de închiriere de mașini, iar Inspecția Tehnică Periodică (ITP) este la cel mai bun preț din oraș. „La partea de service acoperim tot ce este legat de domeniul auto, începând cu reparațiile mecanice, electrice, caroserie, autoturisme avariate ușor sau mai serios, avem serviciu de Rent a Car, iar inspecția tehnică periodică este la cel mai bun preț din oraș. Facem reparații nu numai la Dacia, Renault, Nissan, ci la absolut toate mărcile de mașini, cu alte cuvinte, noi ca și conducere suntem mulțumiți atât de activitate, cât și de personalul pe care îl avem. Personalul este în general tânăr, iar aceștia întreprind tot ce le este în putință pentru satisfacția clientului. În continuare dorim să facem și angajări, căutăm un mecanic auto și un consilier de service” – spune directorul.

Daniel Crăciun spune că Dacia Logan reprezintă un interes major pentru clientela din Sfântu Gheorghe, iar cererea este foarte mare. E bine de știut faptul că Loganul se poate achiziționa și prin programul Rabla, de la 5.200 de euro, aceasta fiind varianta standard, iar prețul ediției aniversare de 10 ani începe de la 7.400 de euro. Cât despre MIDA, firma este un exemplu de succes, care a demonstrat că prin optimism, muncă de calitate și prețuri corecte poți menține clienții, și aduce alți clienți chiar și atunci când alte societăți abia se mențin pe linia de plutire sau chiar își închid porțile.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Dogaru Liviu, 30 iunie 2014
Nu stau lucrurile chiar asa. Am avut o surpriza neplacuta din parte firmei Mida. Am dus masina mea personala la o revizie si mi-au facut o oferta de pret. Cand sa platesc am constatat ca pretul e mult citeste integral
io, 30 iunie 2014
Felicitari personalului service pentru profesionalismul si promptitudinea cu care au rezolvat diversele probleme de reparatii ale autovehiculelor. Este un personal tanar, foarte bine pregatit, dispun citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.