SPORT 29 iunie 2014

Weekend cu două concursuri pentru Samurai OPS

de Székely Emőke | 669 vizualizări

La sfârşitul săptămânii trecute, Clubul Sportiv Samurai OPS Sfântu Gheorghe a participat cu grupele de copii la două competiţii de judo și arte marţiale la Sovata, respectiv Târgu Mureș.

La Cupa „Sakura” – competiţie intercluburi de arte marţiale organizată la Sovata – micii samurai s-au clasat pe locul VII la echipe, după care s-au deplasat la Târgu Mureş la Cupa Naţională la Judo „Micul Samurai” ediţia I – categoria U10 ani, competiţie la care au participat în jur de 190 sportivi de la 20 cluburi din ţară. Concursul a fost prima competiţie cu premii în bani la această categorie de vârstă.

Clubul Sportiv Samurai OPS a participat cu 4 sportivi pregătiţi de antrenoarea Cristina Oltean, aceştia reuşind să obţină următoarele rezultate: Veronica Elena Oltean locul III, Anastasia Bobeș locul V, Fazakas Dániel locul VII și Ilyés Róbert locul VII.

„Veronica Oltean a avut o evoluţie foarte bună, medalia de aur fiindu-i suflată de un arbitru părtinitor. De asemenea trebuie știut faptul că toți copiii din Sfântu Gheorghe au fost mult mai mici decât ceilalți concurenți, unii dintre ei abia au împlinit 7 ani. Credem însă că investind în micii sportivi de azi beneficiem de marii campioni de mâine. Mulțumim părinților și Consiliului Local Sfântu Gheorghe pentru susținere și sprijinul financiar fără de care nu ar fi fost posibilă participarea la cele două competiții” – a declarat antrenoarea Cristina Oltean.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.