ACTUALITATE 7 iulie 2014

Bani pentru repararea apartamentelor sociale

de Székely Emőke | 663 vizualizări

158.000 de lei este suma pe care Consiliul Local Sfântu Gheorghe a primit-o de la Guvern pentru reabilitarea locuințelor sociale de pe strada Lunca Oltului. Banii au fost incluși în bugetul local printr-o hotărâre adoptată luni în cadrul unei ședințe extraordinare. În blocurile sociale de pe strada Lunca Oltului au primit apartamente o parte din familiile evacuate din Sing-Sing. 20 dintre aceste familii au fost ulterior date în judecată de Primărie pentru că nu și-au achitat chiria și întreținerea. Viceprimarul Tischler Ferenc a declarat în repetate rânduri că nu vor construi un al doilea Sing Sing, așadar în blocurile de pe strada Lunca Oltului vor primi apartamente doar acele familii care doresc să muncească și să trăiască conform normelor sociale.

De asemenea, tot în şedinţa de CL de luni, bugetul local a fost rectificat cu 11.840 de lei, bani care reprezintă partea de cofinanțare a municipalității la lucrările de consolidare a blocului de 10 etaje de pe strada Dealului, singurul bloc cu risc seismic ridicat din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Elena, 8 iulie 2014
Doamne fereste ce e acolo....nu am nimic cu oamenii de etnie roma,dar de ce nu le fac ceva sa ii mute in cartierul orko?!!!multii de acolo nu merita o locuinta de genu,unii au apartamente dar si-au citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.