ACTUALITATE 13 iulie 2014

Tabără de zbor cu parapanta la Ozun

de Székely Emőke | 735 vizualizări

Asociația Sepsi ISE a organizat la sfârșitul săptămânii cea de-a doua ediție a taberei de zbor cu parapanta, eveniment ce a avut loc pe un deal în apropiere de Ozun. Au participat aproape 50 de tineri care au încercat zborul cu parapanta cu ajutorul unor piloți profesioniști veniți de la Brașov, iar atmosfera a fost plăcută, toată lumea s-a simțit bine, iar unii au spus că a fost prima, dar cu siguranță nu ultima oară când au încercat zborul cu parapanta.

Parapanta iulie 2014 - 4

Scopul principal al acestei tabere a fost de a aduna cât mai mulți tineri din județul Covasna care doresc să încerce zborul cu parapanta. În prima zi am reușit să efectuăm 34 de zboruri care au fost executate cu un pilot profesionist. În total au fost 3 parapante pentru două persoane. Pe lângă zborul cu parapanta au fost organizate jocuri în aer liber, foc de tabără și party pentru tinerii participanți. În a doua zi au fost de asemenea zboruri cu parapanta, tinerii au executat manevre de decolare și aterizare singuri, sub atenta supraveghere a profesioniștilor” – ne-a declarat organizatorul Nicolae Drângă.

Unul dintre participanți ne-a spus că atunci când a aflat de această oportunitate, s-a înscris imediat și nu îi pare rău. „A fost pentru prima dată când am zburat cu parapanta, dar mi-am dorit să încerc acest lucru de mult timp. Experiența trăită în aer e de nedescris, m-am simțit liber, iar pilotul profesionist cu care am zburat m-a făcut să mă simt în deplină siguranță, ceea ce a contat, dat fiind faptul că nu am mai zburat niciodată. Sper să mai am ocazia să particip la asemenea evenimente” – spune un tânăr participant.

Toate zborurile au decurs bine, nimeni s-a speriat, nu s-a răzgândit în ultima clipă, și nici nu au avut loc accidente. Tabăra a fost susținută de Consiliul Local Sfântu Gheorghe.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.