Știință & Tehnologie 15 iulie 2014

Cum să încarci smartphone-ul mai rapid

de Covasna Media | 781 vizualizări

Una dintre marile probleme ale utilizatorilor de smartphone este autonomia bateriei. Chiar dacă telefoanele nu și-au îmbunătățit puterea de energie, există metode prin care pot fi încărcate mai rapid.

Problema cu smartphone-urile este că autonomia de folosire este de obicei de aproximativ 10 ore, iar apoi mai durează vreo cinci ore să fie încărcate la 100%. Dar există o metodă prin care telefonul poate fi încărcat destul de rapid, indiferent dacă este Android sau iOS. Soluția este să dați telefonul pe Mod Avion, să dați luminozitatea la minimum și să lăsați telefonul să se încarce așa. Astfel, el nu va mai consuma nimic suplimentar în timp ce este alimentat și poate fi dus la 100% mai rapid decât ar fi în mod normal, potrivit Cnet.

Alt sfat pentru cei care-și încarcă telefonul este unul foarte evident. Folosiți o priză, nu calculatorul. Dacă folosiți calculatorul, aveți grijă ce folosiți. Nu toate laptopurile au putere mare și alimentarea de la ele se poate face foarte greu. De asemenea, nu încărcați o tabletă de la un laptop, pentru că are bateria mai mare și va dura câteva ore bune alimentarea. Cablul USB e bun dacă aveți timp să-l țineți toată ziua pe birou, dar pentru rapiditate, priza e sfântă. De asemenea, o mufă USB 3.0 e mai bună și un încărcător de tabletă, față de un încărcător obișnuit de telefon. Aveți grijă să nu băgați prea mult curent în telefon, unele au avut probleme și nu veți primi garanția înapoi dacă faceți asta.

Distribuie articolul:  
|

Știință & Tehnologie

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.