ACTUALITATE 22 iulie 2014

25 de experienţe pe care trebuie să le bifezi într-o viaţă

de Covasna Media | 525 vizualizări

Se spune că într-o viaţă trebuie să ridici o casă, să sădeşti un copac şi să faci un copil. Ducem lucrurile un pic mai departe şi plusăm cu alte 25 de experienţe cu adevărat inedite pe care să le pui pe lista ta de lucruri de făcut într-o viaţă.

Suntem curioase: câte dintre ele se află şi pe lista ta?

1. Mergi la un blind date. Măcar o dată! Nu ai ce să pierzi. În cel mai bun caz îţi vei cunoaşte marea dragoste. În cel mai rău caz vei avea o poveste bună despre care să răzi cu prietenele tale mai apoi.

2. Înnoptează într-un hotel de gheaţă. Există şi în ţara noastră unul, devenit celebru, la Bâlea Lac: Hotel of Ice (hotelofice.ro).

3. Aruncă un bănuţ în Fontana di Trevi. Şi întoarce-te la Roma ori de câte ori ai ocazia: e probabil unul dintre cele mai frumoase locuri în care vei ajunge vreodată.

4. Sari cu paraşuta. Acele câteva zeci de secunde în care vei pluti la sute de metri deasupra pământului te vor face să te simţi mai în viaţă ca oricând. Salturi cu paraşuta pe: www.tnt-brothers.ro.

5. Dansează în ploaie. Fără umbrelă. Şi chiar dacă eşti îmbrăcată în alb!

6. Învinge-ţi o frică, fie că este vorba despre fobia de păsări, fie că îţi e teamă să conduci pe serpentine sau simţi că se surpă pământul sub tine de fiecare dată când trebuie să vorbeşti în faţa unui grup de oameni.

7. Participă la o degustare de vinuri. Desigur dacă îţi place vinul. Vei învăţa cum să ţii paharul corect, cum să savurezi cu adevărat fiecare strop şi cu ce delicii să combini diversele feluri de vin.

tour-eiffel8. Ia cina în Turnul Eiffel. Există oare ceva mai romantic decât o cină la una dintre mesele restaurantului Jules Verne aflat în celebrul turn parizian?!

9. Participă la Carnavalul de la Rio. Şi îndrăzneşte să te costumezi şi să dansezi samba.

10. Trăieşte o iubire de-o vară. Vara va trece iar tu vei avea amin­tiri cât pentru un an întreg.

11. Călătoreşte cu 10 euro în buzunar. Dar cu prietena ta cea mai bună alături. Veţi trece prin cele mai aventuroase întâmplări de care vă veţi aminti ani la rândul.

12. Participă la o seară de karaoke. Chiar dacă nu ai pic de voce. Ia-ţi prietenii pe scenă în rol de backing vocals şi distraţi-vă.

13. Petrece o vacanţă într-un palat. E drept că ar trebui să te simţi ca o adevărată prinţesă în fiecare zi dar nu rata ocazia să petreci câteva zile de zile într-un astfel de edificiu de poveste.

14. Pune piciorul în deşert. Deşertul Wadi Rumdin Iordania a fost folosit ca decor pentru o mulţime de filme, de la „Lawrence of Arabia“ la „Transformers: Revenge of the Fallen“.

15. Parcurge Drumul lui Iacob (în galiciană „Camiño de Santiago“): drumul străbătut de pelerini prin diferite ţări ale Europei pentru a ajunge la mormântul apostolului Iacob din Santiago de Compostela, Spania. Pentru inspiraţie nu rata filmul „The Way“.

16. Petrece o zi întreagă între aşternuturi. Cu un amant desăvârşit. Sau cu o carte bună.

17. Pune piciorul în Antarctica. De fapt, pune piciorul pe fiecare continent.

18. Transformă în realitate o fantezie sexuală. Măcar una.

19. Petrece o săptămână ca un turist în oraşul tău. Nu ai bani să pleci în concediu? Şi oraşul tău poate fi plin de minuni ascunse. Ia-ţi acea săptămână liberă şi hoinăreşte pe străzi, intră în muzee şi fă picnicuri în iarbă. Îţi vei încărca bateriile!

20. Fă o schimbare radicală de look. Visezi la un păr roşu ca focul? Sau îţi propui să slăbeşti 10 kilograme? Dacă nu te simţi bine în pielea ta astăzi e momentul să începi să schimbi ceva.

21. Transformă o pasiune în carieră. Adori să faci prăjituri? Să scrii? Să organizezi petreceri? Dacă jobul tău de zi cu zi te stoarce de orice resurse e timpul să te gândeşti serios să îţi transformi acea pasiune într-o afacere.

22. Mergi la capătul lumii din dragoste. Ţi-ai cunoscut marea iubire la mii de kilometri depărtare? Iubitul tău e plecat pentru câteva luni într-o altă ţară? Nu mai sta pe gândul: ia-ţi acel bilet de avion şi întâlneşte-te cu persoana iubită. Dacă pentru iubire nu ai face asta atunci pentru ce?

23. Ai o aventură cu cineva cu 10 ani mai mare ca tine... sau cu 10 ani mai mic. Nu-ţi fie teamă să te arunci cu capul înainte într-o relaţie care poate pe hârtie ar părea riscantă.

Young woman with backpack taking photo of a great landscape24. Călătoreşte singură. Doar pentru prietenii tăi au alte planuri sau tocmai ai ieşit dintr-o relaţie asta nu înseamnă că îţi vei petrece vacanţa închisă în casă. Ai curaj şi explorează singură locuri de poveste. Îţi vei face prieteni noi şi poate cine ştie... vei cunoaşte marea iubire!

25. Ia-ţi un an sabatic. OK, poate că nu e la îndemâna oricui să renunţe la job pentru un an ca să călătorească prin lume însă dacă îţi permiţi nu ezita să o faci.

(glamourmagazine.ro)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.