ACTUALITATE 23 iulie 2014

A ieșit din casă și a fost arestat

de Székely Emőke | 650 vizualizări

Un bărbat din Sfântu Gheorghe nu a respectat interdicția de a părăsi locuința în timp ce se afla în arest la domiciliu, motiv pentru care a ajuns în arest. Tânărul de 24 de ani este cercetat de polițiștii covăsneni pentru mai multe infracțiuni de furt, iar acesta era în arest la domiciliu, și pentru că nu a respectat obligația de a nu părăsi domiciliul, Judecătoria Sfântu Gheorghe a dispus schimbarea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

În urmă cu câteva zile alți trei tineri au ajuns în arest după ce nu au respectat interdicțiile impuse de controlul judiciar. Aceștia au încălcat în mod repetat obligaţiile impuse de instanţă, motiv pentru care IPJ a sesizat organul judiciar în vederea înlocuirii măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv. Ei nu au respectat interdicţia de a intra în baruri, cluburi şi alte locuri de distracţie, precum şi obligaţia de a nu lua legătura unul cu celălalt sau de a se întâlni. Cei trei tineri sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, cumpărare şi deţinere fără drept de droguri de risc, fapte săvârşite în cursul anului 2013.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Gheorghe, 24 august 2014
elena spune:Ca bine le-a mai zis-o !!!!!!!! Asa le trebuie, daca ar putea, pot sa se bage cu morfocinul si intr-un loc, nu numai in sufletul omului . si asa necajit !!! Ma refer si alte cazuri, nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.