ACTUALITATE 27 iulie 2014

Incendiu puternic la Breţcu [FOTO]

de Covasna Media | 700 vizualizări

Incendiu Bretcu depozit de furaje iulie 2014 - 4

Pompierii au lucrat aproape şase ore pentru lichidarea tuturor focarelor

În seara zilei de sâmbătă, dispeceratul ISU Covasna a fost anunţat, prin sistemul 112, despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje din comuna Breţcu. La locul indicat s-au deplasat două echipaje cu autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Secţiei de Pompieri Tg. Secuiesc.

În momentul sosirii la faţa locului, pompierii covăsneni au constatat că întreg depozitul era cuprins de flăcări, la faţa locului aflându-se Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Breţcu.

În urma incendiului a ars întregul depozit de furaje, confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă, cca 540 mp, precum şi 40 de tone de furaje.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.

Tavan prăbuşit la Sfântu Gheorghe

În cursul nopţii de joi spre vineri, dispeceratul ISU Covasna a fost anunţat, prin sistemul 112, despre faptul că tavanul unui adăpost de animale de pe strada Gheorghe Doja din Sfântu Gheorghe s-a prăbuşit din cauza greutăţii furajelor (baloţi de fân) depozitate în pod.

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe a intervenit la faţa locului pentru a debloca trei cai surprinşi sub grinzile tavanului. În urma prăbuşirii tavanului, un cal a fost rănit mai grav necesitând intervenţia unui medic veterinar.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Cpt. Raluca Dumuţ

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.