ACTUALITATE 27 iulie 2014

Promovabilitate de peste 85% la examenul de Titularizare

de Székely Emőke | 425 vizualizări

Anul acesta cadrele didactice care au participat la examenul de Titularizare au obținut rezultate bune, astfel că la nivelul județului Covasna, la proba scrisă a Concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, procentul de promovare (note peste 5.00) a fost de 85,26%, înainte de contestații.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar al Județului Covasna (IȘJ), s-au înregistrat trei note de 10 la disciplinele geografie, biologie și muzică instrumentală. Cea mai mare concurență a fost la disciplinele învățământ preșcolar în limba maghiară, învățământ primar în limba maghiară, la educație fizică și sport și geografie.

„Menționăm că obținerea unei note peste 7.00 oferă posibilitatea titularizării pe un post didactic vacant, iar notele din intervalul 5.00-7.00 presupun posibilitatea ocupării unei catedre cu statutul de suplinitor. Rezultatele finale ale Concursului de titularizare vor fi afișate la centrele de concurs, la avizierul și pe site-ul IȘJ Covasna, conform calendarului mișcării personalului didactic, în data de 30 iulie” – se arată într-un comunicat emis de IȘJ.

Repartizarea candidaților pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe, în data de 31 iulie, începând cu ora 9.00, iar pentru angajare pe perioadă determinată, în data de 4 august, tot la Palatul Copiilor, cu începere de la ora 9.00.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.