ACTUALITATE 29 iulie 2014

Grădină Blues la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 597 vizualizări

Untitled-4

Cei care aleg să meargă vineri în curtea Complexului „Park” din Sfântu Gheorghe, vor avea parte atât de o experiență culinară, cât și de una muzicală de excepție. Și asta pentru că vineri de la ora 17 toboșarul trupei Black Betty va lăsa deoparte toate instrumentele de percuție și le va înlocui cu... lingura de lemn și cuțitul pentru a prepara o tocană din carne de porc. Între timp va răsuna blues-ul din difuzoare, și puțin mai târziu, de la ora 19 formația Black Betty va concerta în aceeași locație, așadar va fi și blues live unde altundeva decât în Grădina Blues.

Trupa Black Betty a fost înființată în urmă cu doi ani și a susținut deja multe concerte, au lansat un videoclip și au un site nou nouț (www.blackbetty.ro). Muzica lor se bazează pe blues-ul autentic, însă au și creații proprii în care cântă despre trăiri, personaje sau întâmplări actuale.

Un tipograf, un pedagog, un actor, un ziarist și un informatician – ei sunt membrii Black Betty in viața de zi cu zi, însă pe scenă muzica este cea care îi face pe acești băieți diferiți să formeze o trupă veritabilă de blues: Erdei „Big Mac” Gábor (voce), Módi „Waters” István (voce), Könczey „Big White“ Jenő (pian), Tinca „King Bee” Teddy (chitară), Tóth „Slim Bold Ketsy” Olivér (bas), Csurulya „Red Bean” Árpád (tobe).

La evenimentul de vineri porția de tocană va costa 7 lei, berea la halbă se va da cu 4 lei, iar băieții promit o atmosferă de zile mari.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.