SPORT 1 august 2014

O victorie, un egal şi o înfrângere pentru echipele româneşti în Europa League

de Covasna Media | 548 vizualizări

Astra a obţinut o victorie categorică în prima manşă a confruntării cu Slovan Liberec, scor 3-0, graţie hat-trick-ului semnat de viitorul jucator al selecţionatei conduse de Victor Piţurcă, nigerianul Kehinde Fatai. Meciul disputat la Giurgiu a fost la discreţia gazdelor, care se puteau îndrepta fără probleme spre un scor de tenis.

Petrolul a încheiat la egalitate, scor 1-1, manşa tur a disputei cu Viktoria Plzen din turul III al Europa League. Adrian Mutu a deschis scorul pentru Petrolul, neatenţia în apărare a prahovenilor fiind pedepsită spre final, când cehii au egalat în min 90+1, pornind cu prima şansă la calificare în următoarea fază a competiţiei.

CFR Cluj a cedat la limită, scor 1-0, meciul tur al disputei cu Dinamo Minsk, din turul III al Europa League. Adamovic a fost autorul singurului gol, într-un joc în care băieţii lui Vasile Miriuţă au fost salvaţi în câteva rânduri de Mario Felgueiras, cel care a amânat astfel deznodământul calificării în play-off pentru săptămâna următoare, în Gruia.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.