ACTUALITATE 6 august 2014

Elevii de top vor fi premiați de Primăria Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 400 vizualizări

Elevii care au obținut note mari la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi premiați cu 1.500, respectiv 2.000 de lei de Primăria Sfântu Gheorghe.

Inițiativa îi aparține consilierului local Rădița Palela, care a spus că este important ca efortul elevilor de top să fie recunoscut. Inițial proiectul de hotărâre spunea că vor fi premiați elevii care au obținut nota 10 la examenele menționate, însă la propunerea viceprimarului Sztakics Éva a fost modificat. „Dat fiind faptul că elevii maghiari dau examen din mai multe materii, propun să schimbăm proiectul de hotărâre și să spunem că vor fi premiați elevii care la Evaluarea Națională au luat cel puțin două note de 10, iar la Bacalaureat cel puțin 3” – a declarat Sztakics Éva. Propunerea ei a fost votată, la fel ca și proiectul întreg, însă consilierii români s-au abținut.

Anul acesta la examenele naționale în județul Covasna o elevă a obținut media 10 la Evaluarea Națională și una 10 la Bacalaureat, ambele de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.