ACTUALITATE 10 august 2014

Kelemen Hunor îi îndeamnă pe tineri să citească mai mult şi să înveţe mai multe limbi străine

de Agerpres | 484 vizualizări

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, care a participat sâmbătă la o tabără de vară organizată în vecinătatea staţiunii Covasna, i-a îndemnat pe tineri să citească mai mult şi să înveţe mai multe limbi străine.

El a subliniat că, în viaţă, cele mai importante lucruri depind de om şi nu de stat sau de politicieni.

„Dacă eşti competent, dacă eşti bun în meseria, profesia ta, atunci desigur vei avea şi succes. Eu nu cred în statul paternalist, nu cred în Guvernul paternalist, în politicianul care singur rezolvă toate problemele societăţii. De aceea, eu le spun tinerilor că nu te doare dacă vorbeşti mai multe limbi, nu există durere insuportabilă dacă stai mult în bibliotecă şi citeşti multe cărţi, nu există o suferinţă dacă petreci mai mult timp la facultate decât la cârciumi, fiindcă trebuie să fii bun, competent, altfel nu vei reuşi”, a declarat liderul UDMR.

În cadrul întâlnirii cu tinerii, la care a participat şi primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, au fost abordate şi teme legate de drepturile şi protecţia minorităţilor naţionale şi autonomie.

La tabăra de vară SIC-Feszt, organizată de Asociaţia Tinerilor Maghiari din judeţul Covasna în perioada 7-10 august, au participat circa 300 de tineri, iar în program au mai fost cuprinse întâlniri cu oameni de cultură, oameni de afaceri, pedagogi, psihologi, meşteşugari, primari, precum şi diverşi politicieni.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.