ACTUALITATE 12 august 2014

Motocicliștii vor aprinde lumânări în memoria colegului lor mort duminică la Sânzieni

de Székely Emőke | 1132 vizualizări

Zeci de motocicliști se pregătesc să participe miercuri la o acțiune pașnică de aprindere de lumânări în memoria colegului lor care a decedat duminică în urma unui accident la Sânzieni. Motocicliștii vor porni din două direcții, din Miercurea Ciuc și Târgu Secuiesc, iar aprinderea lumânărilor va avea loc în jurul orei 18 la locul accidentului.

Între timp polițiștii fac cercetări pentru a aduce lumină în acest caz. Șeful IPJ Covasna, Ion Popa, a declarat că au reușit să îl interogheze pe cel de-al doilea motociclist, rănit de romii din Sânzieni și care se află la Spitalul Județean din Brașov.

Din cercetările efectuate până acum oamenii legii au stabilit că duminică un motociclist a lovit o fetiță de 11 ani care a vrut să traverseze strada neregulamentar. Bărbatul care conducea și pasagera din spate au căzut de pe motocicleta care a ajuns pe acoperișul unei case. În cădere motociclistul a lovit un alt minor, în vârstă de 14 ani, care însă nu a suferit răni grave. Motociclistul a murit pe loc, iar pasagera din spatele lui a fost rănită și se află la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe. După cei doi venea un alt motociclist care a oprit pentru a anunța autoritățile și a acorda primul ajutor, însă rudele nervoase ale fetiței lovite l-au bătut și l-au înjunghiat, perforându-i plămânul. Starea acestuia este stabilă, la fel și starea femeii care este la Spitalul din Sfântu Gheorghe, aceasta este însă legată la aparatul de ventilare și comunică prin semne. Copila lovită se află la Spitalul Județean Brașov, iar starea ei este de asemenea stabilă.

Comunitatea motocicliștilor este de părere că și bărbatul decedat a murit în urma bătăii primite de la romii din Sânzieni și că și femeia, pasageră pe motocicletă, a fost lovită, însă oficialii nu au confirmat acest lucru. Ancheta este în desfășurare, iar șeful IPJ spune că polițiștii lucrează la rezolvarea rapidă a cazului. De asemenea, oamenii legii patrulează des în acea zonă pentru a interveni prompt în cazul în care va fi nevoie de acest lucru.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ilyes Ibolya, 13 august 2014
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! ...iar se cauta " vinovat"...Fetita de 11 ani a fost invatata de niste parinti responsabili cum sa traverseze strada?...nu cred... Omul bun care vrea sa ajute " citeste integral
darius popa, 13 august 2014
O sa vina maghiarii sa-i linseze pe tigani...o sa aprinda lumnari direct pe casele la tigani...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.