SPORT 17 august 2014

Handbal de clasă la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 611 vizualizări

Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe a găzduit vineri și sâmbătă un turneu de handbal fete U16 ani, la care au participat Lotul Național de Cadete, CSM București, CSM Viitorul Cluj Napoca și Corona Brașov. Turneul s-a desfășurat în sistemul „fiecare cu fiecare”, rezultatele partidelor fiind: Lot Național – Viitorul Cluj Napoca 23-16, Corona Brașov – CSM București 27-23, Corona Brașov – Viitorul Cluj Napoca 22-22, Lot Național – CSM București 31-17, CSM București – Viitorul Cluj Napoca 30-19, Lot Național – Corona Brașov 38-22.

Pe primul loc s-a clasat Lotul Național, pe locul secund Corona Brașov, pe trei CSM București, iar pe patru Viitorul Cluj Napoca. Au fost acordate și premii speciale, titlul de cea mai tehnică jucătoare i-a revenit Sorinei Târcă de la Lotul Național, cel mai bun portar a fost Daciana Hosu tot de la Lot, iar golgetera turneului a fost Emilia Ciontoiu de la CSM București.

Iubitorii handbalului au venit cu zecile la Sala Sporturilor „Szabó Kati”, și bine au făcut, întrucât partidele au fost echilibrate și intens disputate, iar prestația Lotului Național a fost apreciată de spectatori care au spus că generația U16 ani este una de perspectivă, care poate călca pe urmele junioarelor devenite recent campioane mondiale.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.