ACTUALITATE 17 august 2014

Un bărbat a fost arestat în cazul accidentului de motocicletă de la Sânzieni

de Székely Emőke | 704 vizualizări

Un bărbat de 27 de ani a fost arestat de polițiști, fiind principalul suspect privind agresiunea săvârşită asupra bărbatului care s-a oprit pentru a acorda ajutor victimelor accidentului grav ce a avut loc duminica trecută la Sânzieni. Pe numele bărbatului instanța a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Oamenii legii au stabilit că un motociclist a lovit o fetiță de 11 ani care a vrut să traverseze strada neregulamentar. Bărbatul care conducea și pasagera din spate au căzut de pe motocicleta care a ajuns pe acoperișul unei case. În cădere motociclistul a lovit un alt minor, în vârstă de 14 ani, care însă nu a suferit răni grave. Motociclistul a murit pe loc, iar pasagera din spatele lui a fost rănită. După cei doi venea un alt motociclist care a oprit pentru a anunța autoritățile și a acorda primul ajutor, însă rudele nervoase ale fetiței lovite l-au bătut și l-au înjunghiat, perforându-i plămânul.

Săptămâna trecută sute de motocicliști și localnici s-au adunat la locul accidentului. Dacă primii au vrut să manifeste pașnic și să aprindă lumânări în memoria colegului lor decedat, localnicii s-au gândit că ar fi bine să facă dreptate și la un moment dat s-au năpustit la gardul casei unde s-a petrecut accidentul, însă intervenția jandarmilor a prevenit o acțiune violentă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
io, 18 august 2014
niste salbatici.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.