ACTUALITATE 18 august 2014

Două accidente în zona Târgu Secuiesc

de Székely Emőke | 501 vizualizări

Două accidente rutiere au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în zona Târgu Secuiesc, în care mai multe persoane au fost rănite. Primul s-a produs joi dimineața pe Drumul Naţional 11, pe raza comunei Breţcu. Polițiștii au stabilit că un șofer de 36 de ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Târgu Secuiesc către Oneşti, pe fondul oboselii a adormit la volan, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac. În urma accidentului o femeie de 38 de ani și un bebeluș de 7 luni au fost răniţi, ambii circulând pe locul din dreapta față. Victimele au fost transportate la Spitalul din Târgu Secuiesc în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Duminică după masa a avut loc un alt accident, tot pe DN 11, la Lemnia. Un șofer de 55 de ani, din judeţul Braşov, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Oneşti către Târgu Secuiesc, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. O femeie de 54 de ani, pasageră în prima mașină, și o alta de 25 de ani care era în automobilul care circula regulamentar au fost rănite.

Șoferii implicați în cele două accidente au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ în cazul fiecăruia. În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.