LIFESTYLE 18 august 2014

Lucruri pe care o femeie nu ar trebui să le aibă în casă

de Covasna Media | 511 vizualizări

Fiecare casă este amenajată după gusturile şi după bugetul celui care locuieşte în ea, ajungând să „definească” persoana respectivă.

Un nou cunoscut care intră în casa ta îşi poate face uşor o idee des­pre felul tău de a fi. Din acest motiv există anumite lucruri care se pot expune în casă şi altele nu. Când vine vorba de mesajul pe care vrea să-l transmită o femeie, detaliile contează şi mai mult.

Iată o listă de „lucruri” pe care o femeie NU ar trebui să le aibă în casă!

1. Flori artificiale – transmiţi mesajul că ai renunţat deja la orice speranţă de autenticitate în relaţie, dincolo de faptul că te „prezinţi ieftină şi kitschoasă”.

2. Fotografii înrămate din liceu/facultate – dacă între tine cea care eşti în prezent şi cea care erai în urmă cu cinci-zece ani există o diferenţă majoră, nu este cazul să expui fotografii vechi. Cu atât mai mult nu trebuie expuse imaginile din tinereţe în care apari în ipostaze nu tocmai „ortodoxe”, care lasa loc la replici acide şi la batjocură. Mai mult, nu vrei ca noul tău iubit, când intră prima dată în casă şi vede pozele, să te întrebe cine este blondă aia focoasă din imagine şi să se refere, de fapt, la o veche colegă, nu la tine.

3. Jucării de pluş – fără jucării de pluş la vedere, cu atât mai puţin în dormitor sau pe pat. Lasă loc în viaţa ta pentru iubire umană, nu pentru substitute artificiale. Mai mult, arată că eşti femeie, nu o simplă copilă mai dezvoltată fizic.

4. Mesaje inspiraţionale – ai post-it-uri pe frigider cu mesaje inspiraţionale sau cărţi cu titluri de genul „Cum să obţii fericirea”, ascunde-le. Chiar dacă te ajută personal, străinul care le vede o să aibă impresia că eşti disperată după ajutor şi nu ştii să-l ceri.

5. Aşternuturi ieftine – nimeni nu spune că trebuie să investeşti o grămadă de bani în aşternuturi, dar acestea trebuie să fie, totuşi, calitativ bune, confortabile şi plăcute la vedere. Aruncă lenjeria de pat care este ruptă sau decolorată. Când intri în pat, trebuie să te simţi că o regină, iar cel care te însoţeşte ca un rege. Contează enorm, atât pe plan personal, cât şi în relaţia de cuplu, ce senzaţie te cuprinde când te bagi în pat.

6. Produse cosmetice şi de îngrijire personală peste tot – indiferent câte ai, fă tot posibilul să le ţii ascunse într-un dulap, nu la vedere prin dormitor, bucătărie şi nici împrăştiate prin baie. Puţină discreţie în ceea ce priveşte întreţinerea corporală proprie nu strică.

7. Aceeaşi culoare peste tot – chiar dacă ai o obsesie pentru o anu­mită culoare, nu-ţi aranja casa integral cu aceasta. Doar pentru că adori galbenul, portocaliul sau rozul (mai rău!) nu înseamnă că şi locuinţa ta trebuie să aibă această culoare. Cel mai simplu este să păstrezi nuanţe neutre pe pereţi şi la obiectele mari de mobilier şi să-ţi „colorezi” casa cu obiecte decorative mici, cu veselă de anumită culoare şi chiar şi cu placemats şi şerveţelele.

8. Colecţia de păpuşi – mai bine faci un gest frumos şi-ţi donezi colecţia de păpuşi din copilărie sau le păstrezi într-o cutie specială cu gândul că o să le dăruieşti fiicei tale decât să le expui prin casă. Este uşor înspăimântător şi cel puţin ciudat.

9. Fotografii cu familia lângă pat – păstrează pozele în rame cu familia în living sau oriunde altundeva în afară proximităţii patului. Dacă ai dormitorul mic, atunci scoate-le din dormitor şi găseşte orice alt loc unde să le pui. Niciun bărbat nu vrea să facă sex „sub privirile potenţiale soacre”. Nu este deloc sexi.

10. Fotografii cu animalul tău de companie – fie că este vorba de câine, fie că e pisica, fie că e hamster, nu-ţi împânzi casa cu fotografii cu animalul tău de companiei. Altfel transmiţi mesajul că eşti „femeia nebună şi singură cu pisici/câini/alte animale”.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.