ACTUALITATE 19 august 2014

Codruţ Opaiţ (PDL Covasna): Udrea poate obţine mai multe voturi decât Cristian Diaconescu

de Agerpres | 829 vizualizări

Liderul PDL Covasna, Codruţ Opaiţ, este de părere că Elena Udrea are şanse să obţină mai multe voturi decât Cristian Diaconescu la apropiatele alegeri prezidenţiale, ea fiind o „femeie ambiţioasă” şi foarte bine poziţionată la capitolul notorietate.

Opaiţ exclude, însă, posibilitatea ca Udrea că „rupă” voturi de la electoratul PDL.

„La capitolul notorietate Elena Udrea stă foarte bine, mai bine decât Cristian Diaconescu. A umblat mult prin ţară, nu cred că e cineva care să nu fi auzit de Elena Udrea, prin urmare îndeplineşte prima condiţie a unui candidat. (...) În ce priveşte intenţia de vot nu ştiu ce resurse are în teritoriu, dar eu cred că se situează în scorul actual al preşedintelui Traian Băsescu şi va obţine mai multe voturi decât Cristian Diaconescu. (...) Nu cred că va rupe voturi de la PDL, pentru că cei care au vrut să o urmeze au plecat la PMP. În turul II în mod sigur va intra Klaus Iohannis din partea dreptei”, a declarat marţi Codruţ Opaiţ.

El a spus că în mod cert Elena Udrea este o „femeie ambiţioasă”, care are „agenda proprie” şi care s-a vrut mereu să fie „vioara întâi”.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, este candidatul partidului la prezidenţiale, decizia fiind luată marţi de membrii Colegiului Naţional al acestei formaţiuni. Elena Udrea a menţionat că urmează să poarte o discuţie cu Traian Băsescu pentru a-i cere să o susţină în campania electorală.

Fostul candidat al PMP Cristian Diaconescu şi-a anunţat luni candidatura la alegerile prezidenţiale din postura de independent, după ce a demisionat din acest partid.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Kviatkovski, 21 august 2014
Ati pus-o d-le Opait. Cum dracu de nu ganditi si va faceti de ras asa in vazul lumii ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.