AUTO 19 august 2014

Motocicletă ajunsă sub un TIR la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 815 vizualizări

O motocicletă a ajuns cu totul sub un TIR marți după masa în apropierea Gării din Sfântu Gheorghe. Șoferul acesteia a scăpat prin minune doar cu câteva zgârieturi și nu au existat alte victime.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin, ne-a spus că accidentul s-a produs în jurul orei 17:30, la sensul giratoriu de la Gară. Atât TIR-ul cât și motocicleta veneau dinspre Brașov, motociclistul s-a încadrat pe banda interioară și a vrut să meargă spre centrul orașului, iar șoferul tirului, un bărbat de 38 de ani, s-a încadrat pe banda exterioară, vrând să se întoarcă spre Brașov. Nicoleta Marin spune că motociclistul și-a dat seama că nu poate ieși, s-a speriat și s-a izbit de TIR. Din fericire însă motociclistul nu a fost rănit grav.

„O echipă SMURD a preluat motociclistul în vârstă de 28 de ani și l-a transportat la spital. Acesta prezenta excoriații, iar din accident nu au rezultat alte victime” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe, Nagy-Demeter István, ne-a spus că victima nu a necesitat internare. „Bărbatul le-a povestit medicilor că a sărit de pe motocicletă, și astfel el nu a ajuns sub TIR. În ceea ce privește rănile, acestea sunt minore, câteva excoriații, medicii l-au examinat, apoi a fost lăsat să plece acasă” – a declarat Nagy-Demeter István, adăugând că testele au arătat că motociclistul nu consumase alcool.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările și cauzele exacte ale accidentului, precum și cine se face vinovat pentru producerea lui.

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.