ACTUALITATE 20 august 2014

Doi bărbați din Sfântu Gheorghe au fost reținuți pentru trafic de droguri

de Székely Emőke | 575 vizualizări

Un bărbat de 29 de ani şi altul de 30 au fost reținuți de procurori, fiind bănuiți de trafic de droguri de risc.

Aproximativ 250 de grame de canabis au fost descoperite de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Covasna și procurorii D.I.I.C.O.T., în urma unei percheziții efectuate în Sfântu Gheorghe.

Polițiștii au efectuat percheziții domiciliare și au găsit 248 de grame de canabis, dar au ridicat și telefoane mobile și alte obiecte care i-ar putea ajuta în cercetarea cazului.

„Din cercetări a reieşit că, în luna iulie 2014, un bărbat de 30 de ani ar fi vândut droguri de risc în Sfântu Gheorghe. Un alt bărbat, de 29 de ani, este bănuit că la data de 18 august a.c. ar fi introdus ilegal în ţară canabis, droguri pe care le-ar fi cumpărat din Spania. Acesta ar fi porţionat drogurile în 210 doze, intenţionând să le comercializeze în municipiul Sfântu Gheorghe” – se arată într-un comunicat emis de IPJ Covasna.

Cei doi bărbaţi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Covasna, cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii și procurorii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.