ACTUALITATE 21 august 2014

Incendiu violent la Întorsura Buzăului

de Covasna Media | 826 vizualizări

Incendiu sura Intorsura august 2014 - 2Incendiu sura Intorsura august 2014 - 1

Un incendiu puternic a izbucnit joi după masa la Întorsura Buzăului. Flăcările au cuprins acoperișul unui grajd, de unde s-au extins la un alt grajd și la o casă.

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri care au acționat la stingerea incendiului. Focul a pornit într-un grajd, acoperișul acestuia a ars pe o suprafață de 50 de mp, și pentru că în apropiere se afla un alt grajd, anexe gospodărești, dar și o casă, flăcările s-au extins și la acoperișurile acestora” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Acesta a mai spus că din primele evaluări au stabilit că a ars o cantitate de 16 tone de furaje, dar datele sunt preliminare. În ceea ce privește suprafața totală care a ars, aceasta este de peste 100 mp. În urma incendiului nu au fost victime omenești, ci doar pagube materiale.

După ce focul a fost lichidat, pompierii au trecut la munca de prevenire, au dat cu furca pentru a fi siguri că în tonele de fân depozitate nu mai este jar care ar fi putut reaprinde focul. Anchetatorii continuă cercetările pentru a evalua pagubele și pentru a stabili cauzele care au produs incendiul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gigi, 23 august 2014
esti tembel monser, cand pompierii lucreaza, cineva plange. nu te bucura de necazul altuia
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.