LIFESTYLE 24 august 2014

Cele mai simple metode de a elimina toxinele din organism

de Covasna Media | 513 vizualizări

Organismul uman are uneori nevoie de ajutor pentru a elimina toxinele, chiar dacă filtrarea în mod natural a acestora se face destul de bine. Ţinând cont de câteva sfaturi simple, rezultatele pot fi de-a dreptul uimitoare: te vei simţi mai curat, mai plin de energie şi mult mai relaxat, scrie ziare.com citând Lifehack.

Elimină alimentele procesate din dietă!

Fructe, legume, cereale integrale neprelucrate şi carne slabă ar trebui să fie singurele lucruri pe care le mănânci. Alimentele neprocesate curăţă corpul, te fac să te simţi în formă şi scapi şi de kilogramele în plus.

Bea ceai verde!

Ceaiul verde este plin de antioxidanţi care ajută la accelerarea metabolismului. Hidratează în mod eficient corpul şi poate ajuta la prevenirea bolilor, cum ar fi răceala. Sorbind o cană de ceai verde măcar o dată pe zi, te poţi bucura de toate beneficiile acestui produs.

Exerciţii de stretching

Întinderea corpului pe o perioadă mai lungă de timp, cum ar fi exerciţiile de yoga, poate ajuta fluxul de oxigen prin corp, accentuând astfel procesul de detoxifiere. Chiar după o scurtă sesiune, te vei simţi liber şi relaxat.

Bea cât mai multă apă!

Apa poate elimina toxinele nedorite din organism. Consumând o cantitate mare de apă, se poate accelera procesul de detoxifiere. Acest lucru va aduce alte bene­ficii, cum ar fi hidratarea pielii şi o talie mai subţire.

Exerciţii fizice

Mai mult efort fizic poate face minuni pentru corpul tău. Ştim cu toţii exerciţiul este bun pentru noi, dar ceea ce cunoaştem mai puţin este că ajută organismul să se elibereze de toxine. Prin transpiraţie se poate elibera o mare parte din aceste toxine.

Respiră adânc!

Poţi face acest lucru oricând, oriunde. În diferite momente ale zilei, respiră lent şi profund. Acest lucru permite corpului să obţină oxigenul de care are nevoie, şi te va ţine treaz şi plin de energie. Respiraţia profundă ajută în mod categoric mintea şi corpul.

Renunţă la alcool şi ţigări!

Acest lucru poate fi greu, dar fumatul şi băutura nu face decât să furnizeze corpului foarte multe toxine. Pentru o dezintoxicare completă, ar trebui să renunţi total la aceste lucruri din viaţa ta. Nu numai că va ţine toxinele la distanţă, dar va îmbunătăţi totodată starea generală de sănătate.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.