ACTUALITATE 25 august 2014

Înscrie-te la „We Miss You”!

de Székely Emőke | 638 vizualizări

WE MISS YOU FINAL ziar

Concursul de frumusețe organizat de We Radio Sfântu Gheorghe te trimite într-o vacanţă all-inclusive în Corfu

Cel mai nou post de radio din judeţ, We Radio Sfântu Gheorghe, pregăteşte cel mai important eveniment al toamnei: concursul de frumuseţe We Miss You! Organizatorii sunt deja în febra pregătirilor și așteaptă fete frumoase, dornice de ceva nou, de o experiență de neuitat. Primele pretendente la titlul de Miss s-au înscris deja pe pagina de Facebook a postului de Radio, însă timp pentru înscrieri mai este până pe 1 septembrie.

Eveniment de lansare

We Radio emite pe 91 Fm de aproape trei luni, timp în care mulți covăsneni i-au ascultat și i-au apreciat pe tinerii energici și informaţi de dincolo de microfon. Ei bine, echipa We Radio s-a gândit să organizeze un concurs de frumusețe care să fie de fapt un show distractiv atât pentru pretendentele titlului de Miss, cât și pentru publicul care doreşte să le vadă pe concurente, dar și pe membrii echipei We Radio. „Am început să emitem pe data de 16 iunie, iar acum vrem să organizăm și un eveniment de lansare pentru publicul larg. Ne-am gândit să le oferim ascultătorilor, viitorilor ascultători și potențialilor ascultători un spectacol, și pentru asta un concurs de frumusețe ni s-a părut foarte potrivit, mai ales că nu s-a mai făcut de mult aşa ceva la Sfântu Gheorghe” – ne-au spus membrii echipei We Radio.

Cum participi?

Tinerele interesate sunt rugate să trimită până pe 1 septembrie o poză şi o scurtă descriere pe mail la office@weradio.ro sau să posteze direct pe pagina de Facebook We Radio Sfântu Gheorghe şi astfel participă la preselecţia pentru We Miss You. Premiile sunt consistente, câștigătoarea va primi o vacanţă de 7 nopţi în Corfu pentru două persoane, Hotel Belvedere, all inclusive, transport cu avionul asigurat oferită de Agenţia de turism Sun Travel! Premiul II un abonament pe 6 luni la Olympia Fitness Club plus un Smartphone oferit de Euro GSM, premiul III – sesiuni de înfrumuseţare la Lila Salon plus Abonament Tae Bo / Bokwa Fitness la Clubul Sportiv Showtime.

Va exista și un premiu de popularitate, care este deocamdată o surpriză, iar fotograful Pálfy Sándor va întocmi câte un portofoliu de fotografii pentru 3 fete, iar cei care sunt sau își doresc să își încerce norocul în domeniul modellingului știu că un portofoliu profesional este de fapt cartea de vizită a oricărei pretendente la un astfel de job.

Weekend de pregătire la Șugaș Băi

Marea finală We Miss You va avea loc pe data de 12 septembrie în Baroque Charme Club, iar cu o săptămână înainte (weekendul 6-7 septembrie) concurentele vor participa la un weekend de pregătire la Pensiunea „Görgő” din Șugaș Băi, în colaborare cu Tribel FF & Spa. Aici vor fi instruite de fotomodelele Szász Réka și Tribel Yvette, vor avea acces la wellness și spa, vor face sport cu Cristian Copu, și vor participa la o ședință foto în care Henning János va imortaliza frumusețea pretendentelor la titlul de Miss. De asemenea fetele vor merge la parcul de aventură și peretele de escaladă din stațiune. Fotografiile făcute la Șugaș Băi vor apărea în săptămâna 8-12 septembrie în „Observatorul de Covasna”, pe www.covasnamedia.ro, dar și pe pagina noastră de Facebook.

Marea finală la Baroque

Pe data de 12 septembrie vom afla cine va fi cea de care ne va fi dor, nu pentru mult timp, ci doar cât va fi în vacanța oferită de Sun Travel. Alegerea câștigătoarei va fi sarcina unui juriu de specialitate, însă pentru a fi miss, trebuie să parcurgi un drum bine definit. Câștigătoarea va fi desemnată în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Baroque Charme Club, un spectacol la care sunt așteptați toți susținătorii fetelor, dar și cei cărora le place pur și simplu să vadă ceva frumos și să se distreze. Cei de la We Radio spun că le pregătesc fetelor tot felul de probe, unele amuzante, altele menite să le testeze inteligența. „Le îndemnăm pe fete să încerce, să se înscrie, premiile sunt consistente, iar distracția este garantată” – spun organizatorii.

Sponsorii evenimentului sunt Agenţia de turism Sun Travel, Euro GSM, Olympia Fitness Club, Salonul de înfrumuseţare Lila Salon, Tribel FF & SPA, Pensiunea Görgő, Florăria Cyclamen, Clubul Sportiv Showtime şi Avon Cosmetics. Parteneri media: Observatorul de Covasna şi Székely Hírmondó.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.