ACTUALITATE 25 august 2014

Tabără malteză la Câmpul Benedek

de Székely Emőke | 539 vizualizări

Patruzeci de copii și douăzeci de adulți au luat parte la o tabără organizată de Serviciul de Ajutor Maltez la Câmpul Benedek, în apropiere de Sfântu Gheorghe. La această a XX-a ediție a taberei malteze scopul organizatorilor a fost acela de a le oferi copiilor oportunitatea de a se dezvolta, dar și de a învăța pentru că organizația are și va avea mereu nevoie de voluntari harnici și darnici.

În programul taberei au fost incluse activități de grup în funcție de vârsta copiilor, dar aceștia au avut ocazia și de a admira Brașovul de pe Tâmpa, s-au dat cu tiroliana, au cântat și s-au jucat nu cât a fost ziua de lungă ci cât le-au dat voie „cei mari”.

„Prin organizarea activităților de grup bazate pe criterii de vârstă am reușit să rezolvăm o problemă, între copiii de diferite vârste nu a existat rivalitate, ci doar prietenie, ceea ce este un punct forte în ceea ce privește activitățile ce vor urma” – a declarat organizatorul taberei, Székely Róbert.

Acesta a mai spus că din septembrie vor reporni toate activitățile Serviciului de Ajutor Maltez, întâlnirile de grup și activitățile sociale, așadar este nevoie de forțe noi, tinere și ambițioase.

Tabăra de la Câmpul Benedek a fost susținută de Primăria Sfântu Gheorghe, Consiliul Județean Covasna, Fundația Communitas și alți sponsori.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.