ACTUALITATE 26 august 2014

Amenzi de peste 100.000 de lei în urma unui control la societăţi din domeniul silviculturii

de Agerpres | 563 vizualizări

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de peste 100.000 de lei în urma unei ample acţiuni de prevenire şi combatere a ilegalităţilor şi evaziunii fiscale în domeniul silvic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Marin, a declarat marţi că au fost verificate 20 de gatere şi societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în domeniul exploatării, prelucrării şi comercializării lemnului, iar în urma acestor controale au fost constatate opt infracţiuni.

„În total, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 102.000 lei şi s-au confiscate 487 de metri cubi de lemn şi 83 de metri cubi de cherestea în valoare totală de 48.900 de lei. De asemenea, s-au reţinut 1.360 de metri cubi de lemn în vederea stabilirii provenienţei”, a precizat Nicoleta Marin.

Controlul, coordonat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, a avut loc săptămâna trecută şi a vizat judeţele Vrancea, Bacău, Braşov, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Neamţ, Prahova, Suceava, Argeş şi Buzău, precum şi municipiul Bucureşti.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.