ACTUALITATE 26 august 2014

Covăsnean înșelat în timp ce vindea cartofi

de Székely Emőke | 421 vizualizări

Un bărbat din Lunga a anunțat marți poliția după ce a fost înșelat cu 200 de lei de un client care a vrut să cumpere cartofi.

„În timp ce partea vătămată se afla la domiciliu, a fost abordată de suspect care, sub pretextul că vrea să cumpere cantitatea de 50 kg de cartofi, i-a înmânat acesteia o bancnotă de 500 lei, solicitând restul de 450 lei în bancnote mici. După ce a primit restul, suspectul a încercat să renegocieze preţul şi, pentru că nu s-au înţeles, a solicitat restituirea bancnotei de 500 lei. În momentul restituirii suspectul a profitat de neatenţia bărbatului şi i-a dat înapoi cu 200 de lei mai puţin” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Polițiștii covăsneni și colegii lor din județul Bacău l-au prins repede pe făptaș, iar cei 200 de lei i-au fost înapoiați bărbatului din Lunga.

Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor să manifeste maximă prudenţă faţă de orice persoană străină care le calcă pragul. Deseori acestea au intenţii ascunse. În momentul în care o persoană necunoscută vă abordează sub diferite pretexte, încercaţi să reţineţi cât mai multe informaţii despre aceasta: semnalmente, dacă este însoţită, cu ce se deplasează şi în ce direcţie se îndreaptă la plecare. Dacă persoana se deplasează cu un autoturism, încercaţi să reţineţi numărul de înmatriculare. Sesizaţi poliţiştilor fapta în cel mai scurt timp; acest lucru creşte şansele ca suspectul să fie prins şi să vă recuperaţi şi paguba.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.