METEO 28 august 2014

Vremea se încălzește! Meteo pentru weekend

de Covasna Media | 723 vizualizări

Vineri, vemea va fi frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa, cu precădere în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Maramureş, nordul Moldovei şi în depresiuni şi 28 de grade în Lunca Dunării. Dimineaţa, în zonele joase, izolat va fi ceaţă.

Sâmbătă, vremea se va menţine frumoasă şi se va încălzi uşor, devenind normală din punct de vedere termic pentru acestă dată. Cerul va fi variabil mai mult senin. Maximele vor fi cuprinse între 23 de grade în Maramureş şi în estul Transilvaniei şi 30 de grade în Lunca Dunării. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţă.

Duminică valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime trec de 25 de grade în aproape toată ţara şi ajung din nou la Giurgiu la 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul, nord-vestul ţării şi la munte, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral şi în sudul Banatului.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.