ACTUALITATE 31 august 2014

Acţiune a poliţiştilor covăsneni

de Covasna Media | 357 vizualizări

Peste 260 de poliţişti covăsneni au fost angrenaţi în ultima perioadă în cadrul acţiunii Blocada” şi au aplicat peste 340 de amenzi pentru abaterile constatate

Poliţiştii covăsneni acţionează permanent pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, pentru siguranţa traficului rutier şi prevenirea infracţiunilor, precum şi a oricăror fapte antisociale de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică.

În luna august, la nivel naţional a fost declanşată acţiunea „Blocada”, acţiune în cadrul căreia activităţile pentru prevenirea faptelor antisociale au fost intensificate.

La nivelul judeţului Covasna, în perioada 21 – 28 august, peste 260 de poliţişti au fost angrenaţi în activităţile circumscrise acestei acţiuni.

În această perioadă, 264 de poliţişti rutieri, de la structurile de ordine publică, investigaţii criminale, poliţişti de la transporturi precum şi din cadrul altor structuri, au acţionat în vederea depistării şi sancţionării celor care încalcă normele legale în vigoare.

Poliţiştii au efectuat 105 acţiuni şi controale, în urma acestora fiind constatate 28 de infracţiuni şi au aplicat 342 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 89.180 lei. Din totalul amenzilor aplicate, 258 au fost pentru abateri la regimul circulaţiei rutiere, 49 pentru abateri de la prevederile legale privind convieţuirea socială şi ordinea publică.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare şi au confiscat o armă letală.

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.