ACTUALITATE 1 septembrie 2014

Accidente rutiere petrecute la sfârșitul săptămânii

de Székely Emőke | 625 vizualizări

Patru accidente rutiere au perturbat liniștea de pe drumurile covăsnene la sfârșitul săptămânii trecute. Din fericire nici unul dintre ele nu a fost grav. Vineri în afara localităţii Ozun a avut loc un accident uşor de circulaţie. Polițiștii au stabilit că un șofer de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11 din direcţia Târgu Secuiesc către Braşov, s-a răsturnat după ce a evitat coliziunea cu mașina din fața sa care a frânat brusc. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi pasageri aflaţi pe bancheta din spate, un tânăr de 21 de ani şi o femeie de 44 de ani. Tot vineri a avut loc un accident și pe DJ 131. Un șofer de 44 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia satului Tălişoara către judeţul Harghita, a lovit un copil de 4 ani care, fiind lăsat fără supraveghere, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului. Copilul a fost rănit ușor și a fost dus la spitalul din Baraolt.

Sâmbătă seara s-a petrecut un alt accident, de această dată la Întorsura Buzăului. Un șofer de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Braşov către Buzău, a tamponat din spate o căruţă încărcată cu fân care circula în acelaşi sens, fără a fi echipată regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 74 de ani aflată în atelajul hipo. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean.

Duminică s-a produs un accident și la Brădet. Un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Braşov către Buzău, pe fondul nepăstrării unei distanţe regulamentare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, s-a tamponat de acesta. În urma impactului, conducătorul autoturismului lovit, o femeie de 40 de ani, a suferit leziuni uşoare, la fel şi pasagerul din dreapta faţă, un bărbat de 41 de ani.

Nici unul dintre șoferii implicați în accidentele de mai sus nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan, iar în toate cazurile cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.