ACTUALITATE 3 septembrie 2014

Ștrandul din Sfântu Gheorghe a fost închis

de Székely Emőke | 1518 vizualizări

Sezonul de ștrand a luat sfârșit, însă vremea nefavorabilă din această vară nu a adus un număr prea mare de vizitatori la amplasamentul din Sfântu Gheorghe. „Am încheiat un sezon slab, în zilele cu vară adevărată numărul vizitatorilor a fost și de 1.500, în timp ce anul trecut am avut zile cu mult mai mulți vizitatori. Temperaturile scăzute de pe timpul nopții au răcit apa piscinelor mari, și a fost greu să le reîncălzim” – a declarat viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Tischler Ferenc.

Ștrandul din Sfântu Gheorghe a fost deschis în vara lui 2013 după o lungă perioadă de reabilitare și modernizare. Piscina mare nu a fost modificată, iar în primul sezon de la inaugurare vizitatorii au fost întrebați dacă doresc să rămână în mărimea inițială sau să fie modificată. Oamenii au ales să rămână cu adâncimea de 2,5 metri, potrivită inclusiv pentru organizarea de evenimente sportive. Această piscină va fi modernizată în perioada următoare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
alex, 4 septembrie 2014
Ar fi fost normal să recunoască că au gestionat prost investiția. După schimbarea tarifelor trebuiau să monitorizeze activitatea ștrandului pentru a se putea stabili dacă decizia a fost sau nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.